Advies

Het uitzoeken van een nieuw behangetje of andere kleur muurverf, is vaak een erg lastige taak. Daarom zullen de medewerkers altijd met u meedenken en samen met u opzoek gaan naar het beste resultaat.

Om tot dit resultaat te komen wordt er altijd erg goed naar u geluisterd en gevraagd welke sfeer u aanspreekt. Een hulpmiddel hierbij is het inspiratieboek, waarin verschillende sfeerbeelden en bijpassende kleuren, staan. Hierdoor kan u duidelijk aangeven welke sfeer u aanspreekt en welke juist niet. Ook mag u als klant gerust een staal van uw gordijn of vloer meenemen naar de winkel, zodat we samen nog beter tot een gewenst eindresultaat kunnen komen.

Mocht het toch lastig zijn om in de winkel de geschikte kleuren of behang uit te kiezen, of betreft het bijvoorbeeld een gehele woning, dan kunnen wij ook bij u thuis komen voor advies. Eén van de medewerkers zal dan bij u langskomen voor een passend kleuradvies. Hij/zij neemt dan wederom het inspiratieboek en verschillende kleurstalen mee. Ook is een advies aan huis vaak erg handig, waarbij er ook erg naar het technische aspecten wordt gekeken. Bijvoorbeeld bij erge probleemondergronden of houtrot.

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie