Kleur van 2018 | Heartwood

Flexa heeft de kleur Heart Wood uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2018. Deze warme, volwassen rozetint is te combineren met allerlei verschillende kleuren, van natuurlijke blauwtinten tot harmonieuze aardetinten. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past.

De kleurspecialisten van Flexa hebben voor de kleur Heart Wood gekozen, omdat dit de kleur is waar in 2018 behoefte aan zal zijn. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. En daar kan deze warme, rustgevende kleur goed bij helpen.

Veelzijdige kleur
Heart Wood is flexibel, hij verandert van kleur en toon als je hem met andere kleuren combineert. Combineer hem bijvoorbeeld met tinten als cacao en zachtroze om de warmte van de kleur goed naar boven te halen. In combinatie met groentinten zal het roze er juist extra uitspringen en brengt hij je kamer tot leven. Kijk hier voor nog meer tips om de kleur van 2018 in jouw interieur te laten passen.

Roze volgens de stylist
Dat roze een warme sfeer in huis kan geven weet ook de stylist heel goed. Roze is een hele neutrale basis en combineert perfect met zachte en warme aardetinten en hardere tinten als blauw en groen.

 

 

#1 Moderne stijl

 #2 Elegant comfortabel

#3 'A Welcome Home'-palet

#4 Speels & dynamisch


Bron: www.flexa.nl

 

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie