Kleurenwaaiers

Met onze kleurenmengmachines zijn we in staat circa 100.000 kleuren speciaal voor u te mengen. De meest bekende kleurencollecties waaruit kleuren worden gemengd, zijn de RAL, NCS en ACC. Maar uiteraard zijn wij ook in staat om uw verf uit vele andere kleurencollecties (zoals RIJKS-kleuren of Pure collectie) te mengen.

Online bestellen

Bij het plaatsen van een online-bestelling, is het invoeren van de kleurcode van belang dat u hierover zoveel mogelijk informatie geeft. Wat van belang is om in te voeren, is de naam van de kleurencollectie/waaier, het kleurnummer en eventueel de kleurnaam. Indien u exact dezelfde kleur wenst als uw huidige pot verf, dan is het van belang dat u alle informatie welke op uw huidige kleursticker staat (deze is veelal onderop de pot geplakt) overneemt in het kader ‘Kleurcode’*. Ook is het om kleurverschillen* tot een minimum te beperken, raadzaam om in hetzelfde product verder te gaan, dan waarin u bent begonnen.

Mocht er te weinig informatie zijn opgegeven, dan nemen wij per mail contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben over het juist invoeren van uw kleurcode, bel dan (gedurende openingstijden) naar 0523-261035 of stuur een mailtje naar webshop@joopkisthardenberg.nl

Huidig product en kleur*:

Kleur (collectie): N0.15.10 (Authentieke Kleuren)
Kleur naam: Monumentengroen
Product: Rubbol XD Gloss
Neem alle informatie van de kleursticker over in het kader ‘Kleurcode’.
Invoeren in kader ‘Kleurcode’= N0.15.10 (Authentieke Kleuren) – Monumentengroen - Rubbol XD Gloss

* Indien uw kleurcode op de pot niet meer leesbaar is en u toch eenzelfde kleur wenst, kunt u met uw pot verf naar de winkel komen. Daar zullen wij met behulp van slimme meetapparatuur de kleur opmeten, waarna we het kunnen mengen.
U moet er rekening mee houden, dat een pot verf op terpentinebasis met een lichte kleur, na verloop van tijd in de pot al kan ‘donker vergelen’. Dit houdt in dat de kleur donkerder/geler wordt dan originele kleur.
Ook is het raadzaam om wanneer u dezelfde kleur wenst als uw huidige pot verf, u ook verder gaat in hetzelfde product. Dit om kleurverschillen tot een minimum te beperken.

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie