Medewerkers

Het team van Joop Kist Hardenberg bestaat uit zeer professionele en enthousiaste medewerkers.

Jan en Anita zijn sinds oktober 2014 de eigenaren van Joop Kist Hardenberg. Maar voor hen is ondernemerschap ‘gesneden koek’. Jan heeft als ondernemer namelijk dan al ruim 36 jaar ervaring. Naast de winkel en de webshop, heeft Jan ook een eigen schildersbedrijf. Daar waar hij voorheen ook altijd zelf als schilder ‘op de ladder’ stond, is hij nu een vast gezicht van de winkel. Door zijn vele jaren praktijkervaring heeft Jan antwoorden op veel technische vragen/problemen en hij voorziet de klant ook altijd van de handigste praktijktips. Verder heeft hij veel ervaring met het uitbrengen van kleuradvies voor woonkamers, kantoren tot complete gebouwen van zowel de binnen- als de buitenkant.
Anita is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor alle randzaken in en om de winkel. Zij zorgt elke dag voor een nette en frisse uitstraling van de winkel. Ook is zij met haar goedlachse karakter een zeer enthousiaste verkoopster.

Patricia is sinds 2000 werkzaam bij Joop Kist Hardenberg. Hierdoor heeft zij in de loop der tijd erg veel ervaring opgedaan. Ze is dus een echte allrounder. Van uitzoeken van kleuren tot een technisch advies, Patricia kan je helpen. Daarbij ziet ze elk probleem als een uitdaging om er een oplossing voor te vinden.

Marjan is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur en interieur. Voor een passend kleuradvies of de juiste behangkeuze, zit je bij haar zeker goed. Maar ook voor technische vragen, kun je bij haar terecht. Verder is zij verantwoordelijk voor alle externe communicatie, zoals: social media, website en advertenties.

Arnoud is onze vaste en zeer professionele schilder. Hij is een zeer vakbekwame allround schilder, welke alle fijne kneepjes van het vak beheerst. Van behangen tot het zetten van ramen, van het uitvoeren van houtrotreparaties tot herstellen van (kleine) beschadigingen in stucwerk, Arnoud draait er zijn hand niet voor om. Het resultaat wat hij aflevert, staat voor kwaliteit en vakmanschap. Hij is dus een zeer gewaardeerde schilder die zijn vak, in alle facetten, als geen ander verstaat.

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie