Retourneren

Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn met het door u gekochte product, dan heeft u de mogelijkheid om deze retour te doen. Een voorwaarde hierbij is dat het product ongeopend en in originele verpakking verkeerd. Verder kunnen maatwerk producten, niet retour. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verf wat speciaal voor u op kleur gemaakt is, of producten welke speciaal voor u zijn besteld. U kunt uw product op twee verschillende manieren retourneren: in de winkel of per post.

In de winkel retourneren

U kunt uw product op vertoon van de kassabon binnen 14 dagen retourneren volgens de hierboven beschreven voorwaarden. In de winkel kunt u dan een ander product uitkiezen, of uw geld terugkrijgen.


Per post retourneren

U kunt uw product ook per post retourneren volgens de hierboven beschreven voorwaarden. De kosten zijn dan voor de koper (uzelf) en u dient het product dusdanig te verpakken, zodat het tijdens verzending geen schade kan ondervinden. Indien u uw product per post retour wilt retourneren, moet u de stappen welke hieronder bij ‘Herroepingrecht’ zijn beschreven, uitvoeren.

Herroepingrecht

Mocht u zich bedenken over uw aankoop, dan kunt u van uw koop afzien. Nadat u uw laatste artikel van uw bestelling hebt ontvangen, heeft u een zichttermijn van 14 dagen waarbinnen u uw bestelling volgens de hierboven vermelde voorwaarden mag retourneren. Dit termijn gaat in na ontvangst van uw bestelling. Bij meerdere producten uit een enkele bestelling, gaat dat termijn pas in na levering van het laatste product.
Maak binnen het zichttermijn van 14 dagen een retourmelding, door het formulier van herroeping volgens de hiervoor geldende instructies in te vullen en te mailen naar webshop@joopkisthardenberg.nl. Hierna kunt u uw bestelling volgens de hierboven beschreven voorwaarden, naar ons verzenden. Doe dit wel zo snel mogelijk na uw retourmelding, maar in ieder geval binnen 14 dagen. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw retourmelding. Wanneer wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij er zorg voor dragen dat u het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening wordt gestort.

Formulier voor herroeping

U kunt, om gebruik te maken van uw recht op herroeping, onderstaand formulier invullen en mailen naar webshop@joopkisthardenberg.nl o.v.v. Retourmelding [bestelnummer]*. Ook is het raadzaam om een kopie van uw retourmelding samen met uw bestelling terug te sturen.

Bedrijf:

Joop Kist Hardenberg

E-mailadres:

webshop@joopkisthardenberg.nl

Retouradres:

 

Europaweg 33

7772 BN, Hardenberg

Ik/wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* herroept/herroepen*.

De bestelling met bestelnummer [bestelnummer]*

Ontvangen op [datum ontvangst bij producten]*

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)]

[Bankrekeningnummer consument(en)]


[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)


* Invullen of doorhalen wat niet van toepassing is.

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie