Schilderwerkzaamheden

Uw woning of bedrijfspand moet er natuurlijk goed uitzien. Hierin vormt schilderwerk een belangrijk aspect. Goed verzorgd schilderwerk geeft een prachtige uitstraling en beschermt kozijnen, overstekken en boeien tegen alle weersomstandigheden.

Maar om dit zo te houden is goed onderhoud van groot belang. Verf heeft een goede beschermende functie, maar dient wel onderhouden te worden om deze functie te behouden. Heeft u geen tijd/zin om het zelf uit te voeren, dan kunt u een beroep doen op ons! De schilders van Joop Kist maken alleen gebruik van professionele producten in zowel de voorbehandeling als de afwerking. Hierdoor zijn al onze klanten gegarandeerd van een lange duurzaamheid van de geschilderde elementen van hun woning of bedrijfspand.

Voordat u besluit om schilderwerk door ons te laten uitvoeren, komen wij uiteraard langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u zelf de kleuren kiezen, eventueel samen met ons advies.

Een belangrijk aspect wat wij ook graag voor u uitvoeren is houtrotpreventie en de bijbehorende herstelwerkzaamheden. Wanneer wij stuiten op houtrot, vervangen we deze delen graag voor u zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u gebruik maken van onze schilderdiensten? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord. Dit kan door (gedurende de openingstijden) te bellen naar 0523-261035 of door een e-mail te sturen naar info@joopkisthardenberg.nl.

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie