Image Alt

assortiment

Eijffinger Festival 333540

Durf, doe en geniet. Trek eens die kleurrijke jurk of dat vrolijke shirt met printje uit de kast. Met het behang uit Festival laat je ook je muren stralen en trakteer jezelf op een dosis optimisme.

Festival viert het leven met de positieve kracht van dessins. Ga je voor hippie chic met uitbundige tropische bladeren in de tinten van een Indian Summer of zoek je een boetiek hotel gevoel op met het bladdessin in lijntekening? Ontwaak in andere sferen met een prachtig boho dessin vol fantasierijke bomen. De esthetiek van keramiek zie je terug in een ruitvormige print die aan handgevormde tegeltjes doet denken. Creëer een retro look met de uni die je wand een doorleefde textiel structuur geeft. Voeg een vleugje pit toe met de mysterieus meanderde lijnen van woeste golven en word steeds weer blij van de kleurrijk gebloemde katachtigen.

Het goud van de stralende morgenstond, lichte tinten als op een frisse dag. Avontuurlijk avondroze en nachtelijk teal maken het kleurenpalet compleet. Leef je uit en combineer de verschillende kleuren, patronen en materialen. Maak met Festival je eigen mix en breng 24/7 een ode aan het leven.

Artikelnummer: 333540 Categorie: Tag:
Delen:

Extra informatie

Merk

Eijffinger

Patroon

Geometrisch, Grafisch, Ruiten

Kleur

Greige, Grijs

Patroonhoogte

53 cm / recht

Rolbreedte

0.52 meter

Rollengte

10 meter