Image Alt

beglazing

Een prachtige uitstraling en goede bescherming

Glas is verkrijgbaar in vele soorten en maten, welke geschikt zijn voor diverse toepassingen. Door onze jarenlange ervaring leveren en plaatsen wij elk soort glas, waar jij naar op zoek bent.

Denk bijvoorbeeld aan eenvoudig enkel glas voor in een bovenlicht of juist isolatieglas voor jouw complete woning of bedrijfspand. Ook het leveren en plaatsen van decoratief, zonwerend, of inbraakwerend glas behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen voor het vervangen van ruiten door bijvoorbeeld stormschade of breuk. Onze allround schilders komen dan bij je langs om het vakkundig te vervangen en te voorzien van hoogwaardig kitwerk. De kozijnen van de vervangen ruiten worden “schilderklaar” opgeleverd. Dat houdt in dat je met de juiste voorbereiding, de kozijnen kunt afwerken met een geschikt verfsysteem. Om de levensduur van de kozijnen te verlengen, is het erg belangrijk dat er direct een passend verfsysteem wordt aangebracht. Hiervoor kun je ook onze schilders inschakelen. Zij zullen, nadat de ruiten vervangen zijn, de kozijnen weer “als nieuw” afleveren.

Wil je meer weten over beglazing?
Bel 0523 261 035 of stuur een bericht