Erkend Sikkens Specialist

Joop Kist biedt u ongeëvenaarde service en betrouwbare verfkwaliteit. Als Erkend Sikkens Specialist garanderen wij u topproducten! De product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen.

Expertise op ‘t gebied van product en toepassing is voor de Erkend Sikkens Specialist (Joop Kist Hardenberg) niet alleen een ‘must’, het is hun passie. Deze kennis hebben ze ontwikkeld gedurende hun jarenlange ervaring in de verf- en schildersbranche. Zo kennen ze elk probleem en de beste oplossing daarvoor, en bent u verzekerd van een glanzend eindresultaat.

Ook voor kleuradvies en -inspiratie bent u bij de Erkend Sikkens Specialist (Joop Kist Hardenberg) aan het juiste adres: persoonlijke aandacht, een uitstekend gevoel voor kleurgebruik en verscheidene hulpmiddelen om de kleuren in uw vertrek te visualiseren. Dus, als u uw woonkamer een modieuze opfrisser wilt geven, met het advies op maat van de Erkend Sikkens Specialist bereikt u de look waar u trots op kunt zijn.

Dus voor betrouwbare kwaliteit waar u van op kan, en deskundige service voor- tijdens en na de verfklus, gaat u naar Joop Kist (Hardenberg), de Erkend Sikkens Specialist.

Naar mobiele navigatie Naar mobiele navigatie