woonstijl inspiratie

zacht kleur

Een zacht interieur mét kleur, kan worden gecreëerd door ton-sur-ton kleurgebruik. Door verschillende kleuren uit dezelfde kleurfamillie toe te passen, blijft het interieur rustig. Door dit dan ook weer in zachte materialen (zoals linnen) uit te voeren, doet het geheel nog zachter aan.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

zacht naturel

Zachte materialen en vormen, in natuurlijke kleuren zorgen voor rust. Het gebruik van patronen met (afge)ronde lijnen en vormen, zorgt er voor dat er net wat meer spanning wordt toegevoegd. Dit alles, zonder dat het druk wordt. De materialen doen aaibaar aan, waardoor het interieur warm aanvoelt.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

zacht pastel

Een interieur waarbij pasteltinten worden toegevoegd, doet zacht aan. Doordat de pasteltinten allemaal eenzelfde “hardheid” hebben qua beleving, kan het goed met elkaar gecombineerd worden. Er springt geen enkele kleur écht naar voren. Het is allemaal in harmonie. Helemaal wanneer de kleuren ton-sur-ton worden gecombineerd. Let er wel op, dat er nog genoeg “spanning” in het interieur is, door bijvoorbeeld het toevoegen van een leuk object of materiaal. Zo zorg je ervoor dat het niet te “saai” wordt.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

zacht chic

Wil jij een interieur met gouden details wat gecombineerd wordt met zachte rustige tinten? Dan past de stijl zacht chic goed bij jou. Maak gebruik van ton-sur-toen kleuren. Ton-sur-ton betekend dat je gebruik maakt van één kleur in verschillende tinten. Hierdoor krijg je een rustig en zacht interieur wat op elkaar aansluit. Voeg hier leuke gouden details aan toe en je interieur is compleet.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

zacht wallpanel

Wil jij een statement maken in je interieur? Ga dan voor een wallpanel. Door een wallpanel toe te voegen in je interieur krijg je een wand die de aandacht trekt. Maar door gebruik te maken van zachte kleuren en materialen wordt het niet te druk. Gebruik van kleuren die op elkaar aansluiten en mooie afgeronde vormen.

Materialen:

Inspiratie delen:

Deze stijl ook voor jouw interieur?
Kom naar de winkel of neem contact op