Image Alt

over ons

v e r f - b e h a n g - r a a m d e c o - v l o e r e n

Maak van jouw huis, een echt thuis

Maar waar moet je eigenlijk beginnen? Wij hebben als missie om je te voorzien van het beste advies op het gebied van kleur en interieur.

We gaan na wat jouw wensen en eisen zijn, en nemen dat als uitgangspunt voor de verdere stappen. Hierbij zorgen we voor een goede balans tussen alle toegepaste kleuren en materialen. Dit alles perfect afgestemd op de ruimte en jouw persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor dat jouw huis, ècht als een thuis aanvoelt.

Ook kom ik graag thuis bij jou langs, om een passend kleur- en interieuradvies te geven. Alles is mogelijk. Zo ook in onze dienstverlening. Wij hebben binnen Joop Kist zeer professionele allround schilders, welke elke schilderklus kunnen uitvoeren. Behangen, sausen, glas zetten, houtrotreparatie, of verven: “De schilders draaien nergens hun hand voor om”.

Daarnaast hebben wij fantastische samenwerkingsverbanden met diverse stoffeerders. Hierdoor kunnen wij jou ook voorzien van een totaaladvies inclusief raambekleding, vloeren of een karpet. Wij komen het bij je thuis inmeten en desgewenst wordt het gemonteerd.

Dus weet jij niet waar je moet beginnen? Neem contact met ons op en we gaan samen aan de slag. Zo maken we samen, van jouw huis een ècht thuis.

Met stijlvolle groet,

Marjan Huiskes

Maak kennis met het Joop Kist team