woonstijl inspiratie

sober landelijk

Een sober landelijk interieur kenmerkt zich door het gebruik van veel natuurlijke kleuren en materialen. Felle kleuren zijn uit den boze. Het vormt een harmonieus geheel, zonder erg aanwezige accenten. Wel kunnen er patronen of texturen worden toegevoegd, om het interieur toch nét een twist te geven. Zo zorg je ervoor dat een sober interieur, niet saai wordt.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

sober fris

Door het gebruik van lichte, natuurlijke kleuren wordt een sober en fris interieur gecreëerd. Dit kleurgebruik zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Het oogt vaak groter. Zorg er wel voor dat er warme en natuurlijke materialen (linnen, riet, etc.) wordt toegevoegd. Hierdoor zal het interieur niet “te koud” aanvoelen.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

sober modern

Natureltinten, grijstinten en strakke lijnen. Dat zijn de elementen welke voor een sober modern interieur zorgen. Doordat er weinig echt sprekende kleuren worden toegepast, is het geheel rustig. Ook wanneer er een mix van deze sobere kleuren wordt gebruikt. Zelfs een print gaat goed samen in deze kleurstijl. Een glansje zorgt voor een chique uitstraling.

Materialen:

Inspiratie delen:

Deze stijl ook voor jouw interieur?
Kom naar de winkel of neem contact op