woonstijl inspiratie

sober landelijk

Een sober landelijk interieur kenmerkt zich door het gebruik van veel natuurlijke kleuren en materialen. Felle kleuren zijn uit den boze. Het vormt een harmonieus geheel, zonder erg aanwezige accenten. Wel kunnen er patronen of texturen worden toegevoegd, om het interieur toch nét een twist te geven. Zo zorg je ervoor dat een sober interieur, niet saai wordt.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

sober fris

Door het gebruik van lichte, natuurlijke kleuren wordt een sober en fris interieur gecreëerd. Dit kleurgebruik zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Het oogt vaak groter. Zorg er wel voor dat er warme en natuurlijke materialen (linnen, riet, etc.) wordt toegevoegd. Hierdoor zal het interieur niet “te koud” aanvoelen.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

sober modern

Natureltinten, grijstinten en strakke lijnen. Dat zijn de elementen welke voor een sober modern interieur zorgen. Doordat er weinig echt sprekende kleuren worden toegepast, is het geheel rustig. Ook wanneer er een mix van deze sobere kleuren wordt gebruikt. Zelfs een print gaat goed samen in deze kleurstijl. Een glansje zorgt voor een chique uitstraling.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

sober chic

Chic behang kan ik ontzettend veel variaties worden toegepast in jouw interieur. Ook op een sobere manier, door donkere kleuren, grote patronen en zwaardere vormen. Denk hierbij ook aan donkere tinten die met elkaar gecombineerd worden of donker in combinatie met goud of zilver.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

sober wallpanel

Een wallpanel in mooie donkere tinten en waarbij gebruik gemaakt wordt van zwaardere materialen en afbeeldingen. Pas jij een mooie wallpanel toe in je woonkamer of slaapkamer, dan trekt dat alle aandacht naar zich toe. Hierdoor krijg je gelijk een sobere sfeer in heel je ruimte.

Materialen:

Inspiratie delen:

Deze stijl ook voor jouw interieur?
Kom naar de winkel of neem contact op