Image Alt

team

Marjan

Interieur, dat is de passie van Marjan. Als afgestudeerd ontwerper én interieurstylist, weet zij elke ruimte te voorzien van de beste kleuren en materialen. Ook komt ze graag bij je langs, om op locatie en kleur- en interieuradvies te geven. Ze heeft dus ontzettend veel kennis op het gebied van kleur en interieur, maar ook voor (verf)technisch advies kun je bij haar terecht. Marjan is in 2014 bij Joop Kist begonnen en staat sinds 2016 “aan het roer” van de winkel.

Suzan

Ze heeft al heel wat jaren werkervaring in de interieurbranche.
Van woonwinkels, vloeren, raamdecoratie en gordijnen….
….is zij nu één van de interieuradviseurs van Joop Kist.

Kom je er niet uit qua indeling, óf weet je niet welke kleur je wilt?
Suzan kan je voorzien van een eerlijk, oprecht en verrassend advies op het gebied van kleur en interieur.

Patricia

Patricia is sinds 2000 werkzaam bij Joop Kist Hardenberg. Hierdoor heeft zij in de loop der tijd erg veel ervaring opgedaan. Ze is dus een echte allrounder. Van uitzoeken van kleuren tot een technisch advies, Patricia kan je helpen. Daarbij ziet ze elk probleem als een uitdaging om er een oplossing voor te vinden.

Wilna

Sinds 2020 is ons team uitgebreid met Wilna. Met haar creativiteit en goede ideeën, weet zij van elk interieur, ècht een plaatje te maken. Daarnaast zorgt Wilna voor de winkelaankleding en de etalages. Geen uitdaging is haar te gek. Ze weet overal wat van te maken.

Jan

Als je het hebt over een zeer ervaren schilder, dan heb je het over Jan. Sinds 1979 runt hij al zijn eigen schildersbedrijf en hij heeft in 2014 de winkel Joop Kist erbij overgenomen. Door zijn jarenlange ervaring in het schildersvak, is hij inzetbaar op élk vlak. Het is een echte vakman die voor kwaliteit gaat. Voor nagenoeg elk technisch vraagstuk, heeft hij een oplossing. Daarom kan iedereen binnen Joop Kist bij hem terecht voor advies. Zo krijgen de klanten altijd het beste technische advies, waarvan de kennis ook in de praktijk is opgedaan en toegepast.

Arnoud

Arnoud is onze vaste en zeer professionele schilder. Hij is een zeer vakbekwame allround schilder, welke alle fijne kneepjes van het vak beheerst. Van behangen tot het zetten van ramen, van het uitvoeren van houtrotreparaties tot herstellen van (kleine) beschadigingen in stucwerk, Arnoud draait er zijn hand niet voor om. Het resultaat wat hij aflevert, staat voor kwaliteit en vakmanschap. Hij is dus een zeer gewaardeerde schilder die zijn vak, in alle facetten, als geen ander verstaat.

Jan Mark

Onze “nieuwste aanwinst” binnen het team van Joop Kist, is Jan Mark. Deze zeer ervaren schilder is namelijk sinds januari 2022 bij ons in dienst. Hij is door zijn jarenlange ervaring allround inzetbaar en heeft oog voor detail. Daardoor weet hij van elke klus, weer een prachtig eindresultaat te maken.