woonstijl inspiratie

intens kleur

Door kleur toe te voegen aan jouw interieur, kun je ècht een statement maken. Je kunt kiezen voor één accentkleur in een bepaalde textuur, óf kleur door een print. Alles mag en alles kan. Zolang er in het interieur maar een vorm van balans is. Balans krijg je door bij (een combinatie van) harde kleuren, zachte en natuurlijke materialen toe te voegen.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

intens print

Een intens effect in een interieur kan worden bereikt door gebruik te maken van prints. Behang is hiervoor hét perfecte product. Kies voor een botanische print, grafisch of juist voor invloeden uit de natuur. Voeg er nog een kleur aan toe en het wordt nog intenser. Durf jij het aan?

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

intens chic

Chique behang kan in ontzettend veel variaties worden toegepast in jouw interieur. Ook op een intense manier, door grootse patronen, pittige kleuren in combinaties met glans. Denk daarbij aan grote kleurcontrasten van goud en zwart of licht en donker.

Materialen:

Inspiratie delen:

woonstijl inspiratie

intens wallpanel

Ga voor groot, groter, groots! Kies voor een wallpanel en je ruimte heeft dé blikvanger. Wallpanels hebben geen herhalingen van het patroon, waardoor het een groots effect heeft. Kleurverlopen, vervagingen, je eigen foto, alles is mogelijk! Daarnaast zijn wallpanels vaak te verkrijgen in elk formaat.

Materialen:

Inspiratie delen:

Deze stijl ook voor jouw interieur?
Kom naar de winkel of neem contact op