Image Alt

kleur- en interieuradvies

Van jouw huis écht een thuis maken

Om van jouw huis een ècht thuis te maken, is het belangrijk dat alle materialen en kleuren op elkaar afgestemd zijn. Wanneer een interieur past bij jouw persoonlijkheid, de functie van de ruimte én de lichtinval, voelt het pas echt goed.

Wij weten namelijk als geen ander, hoe uitdagend het kan zijn om het interieur goed op elkaar af te stemmen. Je hebt vaak vaste elementen in de ruimte, welke ontzettend bepalend zijn en waar rekening mee gehouden moet worden. Denk hierbij aan de vorm van de ruimte, de lichtinval, of juist de bestaande meubelen of keuken. Wij gaan samen elke uitdaging aan, want jouw interieur, is onze passie!

Wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt, kan interieuradviseur Marjan bij jou thuis een kleur- en interieuradvies geven. Door haar afgeronde studies als product ontwerper en interieuradviseur, en haar ervaring welke ze heeft opgedaan in de interieurbranche, weet zij van elk huis een ècht thuis te maken.

Het belangrijkste aspect bij het uitbrengen van het kleur- en interieuradvies door Marjan, is dat het naadloos aansluit bij de persoonlijkheid van de bewoners en de woning zelf. Ook is het mogelijk om Marjan in te schakelen als kleur- en interieuradviseur voor ruimtes met een andere functie dan wonen, zoals: werkplek, B&B, kantoor, vergaderruimtes of winkel.

In het allereerste kennismakingsgesprek worden de wensen en eisen besproken. Ook worden de vele mogelijkheden en verwachtingen van het kleur- en interieuradvies op elkaar afgestemd.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan
Bel 0523 261 035 of stuur een bericht