Image Alt

assortiment

Eijffinger Pip Studio 6 333114

In 2007 startte designer Catharina van der Endt Pip Studio in Amsterdam, een plek om buiten de lijntjes te kleuren. Pip Studio is inmiddels een volwassen merk. Maar nog steeds speels en met dezelfde onverwoestbaar positieve instelling van toen: elke dag is er iets om te vieren.

Bij Pip Studio is het glas niet halfleeg – ook niet halfvol trouwens. Bij Pip gaat het om de glazen. Wakker worden in een rommelig bed met op de wand het mooiste behang, op je blote voeten over handgemaakte tegels naar de keuken, en in je mooiste nachtjapon koffiedrinken uit een porseleinen kopje dat er steeds anders uitziet: als je er oog voor hebt, krijgt elke dag een gouden randje.

Pip is schatgraver en verzamelaar tegelijk. Van stijlen en kleuren, van verhalen en herinneringen. Pip werkt met respect voor traditie, liefde voor nieuwe technieken en aandacht voor details. Producten van Pip zijn altijd deel van een groter geheel: alles kun je met elkaar mixen en matchen. Het zijn eyecatchers. Klassiek en inventief tegelijk, traditioneel én origineel. En hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet.

Artikelnummer: 333114 Categorie:
Delen:

Extra informatie

Merk

Eijffinger

Patroon

Bladeren, Bloemen

Kleur

Blauw

Rollengte

10 meter

Rolbreedte

0.52 meter

Patroonhoogte

64 cm / verspringend