Image Alt

assortiment

Eijffinger Solange 340222

Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique. Solange is een levendige smeltkroes van dessins, geïnspireerd op diverse invloeden van het Afrikaanse continent.

Solange brengt kleurrijke eclectische patronen en de verstilling van de woestijn samen. Vrolijk je muren op met een uitgelaten bloembladeren dessin dat je wellicht doet denken aan traditionele Afrikaanse wax patronen. Of kies voor een ikat aandoend ontwerp dat helemaal past bij de nu zo populaire modern nomad trend. Een meanderend lijnenspel met verfijnde metallic accenten brengt een ode aan het Kuba-textiel en laat je inspireren door een dessin dat, ingegeven door de kleurstelling, doet denken aan rieten matten of batik kleden. De uni met uitstraling van een robuuste linnen is de perfecte verbinder tussen dit alles.

Reis met de digitale wandbekleding af naar het groene hart van Afrika en vind gestileerde palmbomen en tropische bladeren met verrassende glitteraccenten. Of laat je verleiden door een gefascineerd lijngetekend vormenspel. Solanges kleurpalet is krachtig tot ingetogen, van dieprode en blauwe tinten tot mistige groenen en warme aardetinten, rustige leemkleuren en tijdloze naturellen. Een gedeelte van de collectie is uitgevoerd in een innovatief natuurvriendelijk materiaal ter vervanging van vinyl.

Mix en match naar hartenlust en geef je interieur een werelds tintje met Solange. Waar ga jij voor? Ingetogen, rustig, uitbundig en kleurrijk, of juist een combinatie van dat alles?

Artikelnummer: 340222 Categorie:
Delen:

Extra informatie

Merk

Eijffinger

Patroon

Structuren

Kleur

Bruin

Patroonhoogte

10.6 cm / recht

Rolbreedte

0.53 meter

Rollengte

10 meter