Image Alt

Bright skies – kleur van het jaar 2022.

Bright skies – kleur van het jaar 2022.

 

 

Hoe laat ik mijn ruimte opener aanvoelen met Bright skies?

Een lichte en optimistische tint, de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, is de perfecte manier om in elke kamer een frisse wind te laten waaien. Met behulp van de complementaire trendpaletten heeft Flexa vier ideeën samengesteld om de ruimte lichter en luchtiger te maken, van het schilderen van het plafond tot tweekleurige muren.

Bright Skies™, de Flexa Kleur van het Jaar 2022, is een licht, natuurlijk blauw dat het gevoel van een frisse lucht en open hemel rechtstreeks naar je huis brengt. Het is ook ongelooflijk veelzijdig en werkt samen met vier verschillende complementaire paletten om elke kamer een onmiddellijk gevoel van licht en ruimte te geven, ongeacht de grootte.

 

1. een functie toevoegen met een geverfd plafond.

 

Kijk omhoog en maak je eigen luchtlandschap met een geschilderd plafond in de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™. Deze revitaliserende tint kan elke ruimte een gevoel van openheid en een welkome verbinding met de natuur geven. In combinatie met lichte complementaire tinten of gewoon op zichzelf, haalt het ook het meeste uit natuurlijk daglicht.

 

2. Combineer muren en kasten

 

Geef je keuken een tweede leven door zowel de kastdeuren als de muren opnieuw te schilderen in Bright Skies™. Deze luchtige en lichte revitaliserende tint zorgt niet alleen voor frisheid, maar stimuleert ook het daglicht, waardoor je keuken opener aanvoelt. Door de muren in dezelfde kleur te schilderen, ontstaat een naadloos effect dat de look bij elkaar brengt.

 

3. Probeer tweekleurige muren.

 

Het schilderen van muren in twee complementaire tinten kan een ruimte visueel interessant maken. Het gebruik van een diepere tint op de onderste helft en een lichtere toon erboven kan ook het gevoel van hoogte versterken door het oog naar boven te trekken. Een gemakkelijke en slimme truc; je ruimte voelt onmiddellijk meer opener aan.

 

4. Geef je werkruimte een frisse look.

 

De Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, vormt de perfecte achtergrond voor het drukke dagelijkse leven en geeft elke kamer een luchtig gevoel van onbeperkte ruimte. De lichtblauwe tint kan helderheid brengen in een druk huis en een welkome verbinding met de natuur geven. Rondom ramen kan Bright Skies™ ook helpen om het gevoel van frisse lucht naar binnen te halen en het daglicht te maximaliseren.

 

Bron: Flexa.nl

 

 

Delen: